Over Ons

Prospect Transport & Logistiek

Prospect Transport & Logistiek B.V. is een jong en flexibel bedrijf die zijn focus heeft gezet op het aanbieden van kwalitatieve, snelle en betrouwbare service. Geen opdracht is te groot noch te klein, hierbij trekken wij geen grenzen. Zowel nationale transport als grensoverschrijdend transport is voor ons geen probleem. Waar andere transporteurs in service verzaken, bieden wij first-in-class services aan voor de laagste prijs. We zoeken altijd naar een efficiënte oplossing die zowel ons als de klant helpt om de organisatiedoelen te realiseren en de kosten zo laag mogelijk te houden.

Onze Mijlpalen

50+ Werknemers
1000+ Pakketten bezorgd per dag
Fenomenale groei
15+ Voertuigen
Prospect Logistiek BV transport en logsitiek vervoeren

50+ actieve chauffeurs

Prospect Transport & Logistiek B.V. is in 2021 opgericht als een klein koeriersbedrijf. Bijna twee jaar later zijn wij uitgegroeid van een enkele chauffeur naar dagelijks 50+ actieve chauffeurs over heel het land en daarbuiten. Deze chauffeurs, B-chauffeurs tot aan LZV-chauffeurs, bewegen zicht voor in kleine bestelwagens zoals Caddys tot aan dubbele opleggers.

Deze explosieve groei hebben wij kunnen realiseren doordat wij zowel onze werknemers als klanten centraal zetten. Bij Prospect zetten we in op lange termijn samenwerkingen om synergiën te creëren en de meest efficiënte weg te vinden in de keten. 

Snel, Spaarzaam, Kwalitatief
De beste in Transport & Logistiek

Bekijk onze diensten en vraag een vrijblijvende Offerte aan!